Meni Zapri

Odkrijte čar Miracolo di Mare s posebnim popustom!

V Miracolo di Mare verjamemo, da mora biti vaše bivanje pri nas ne samo nepozabno, temveč tudi cenovno ugodno. Zato smo za naše drage goste pripravili posebno ponudbo, s katero želimo izkazati našo hvaležnost. Vsem ponujamo poseben popust, v kolikor rezervirate svoje bivanje neposredno na naši spletni strani.

Kako lahko prihranite?

  • 10% popusta na vaše bivanje: Preprosto rezervirajte preko naše spletne strani s kodo PIRAN10 in prejeli boste 10% popust na celotno rezervacijo. Na takšen način lahko zagotovo vam lahko zagotovimo najboljšo vrednost in storitev sami.
  • Dodatnih 5% popusta (od ponedeljka do četrtka): V kolikor pa iščete pobeg sredi tedna, vam za vse rezervacije bivanja od ponedeljka do četrtka nudimo še dodatnih 5%. Vpišite kodo SAVE15. To je popoln izgovor, da si vzamete čas zase in raziščete lepote Pirana.

Ne spreglej: Popust se vam bo obračunal ob prijavi v hotel Miracolo di Mare, ne ob sami rezervaciji preko spletne strani.

Zakaj rezervirati neposredno pri nas? 

Rezervacija neposredno pri Miracolo di Mare vam zagotavlja najboljše cene, personalizirano storitev in ekskluzivne ugodnosti. Poleg tega vam naš enostaven postopek rezervacije zagotavlja, da načrtovanje vašega bivanja poteka brez stresa.

Kako unovčiti vaš popust?

  1. Obiščite našo uradno spletno stran, poiščite zavihek Rezervacije.
  2. Izberite želene datume in vrsto sobe.
  3. Vnesite kodo PIRAN10 pri zaključku nakupa, da unovčite 10% popust.
  4. Za bivanja od ponedeljka do četrtka uživajte v dodatnem 5% popustu vnesite kodo SAVE15.

Ne spreglej: Popust se vam bo obračunal ob prijavi v hotel Miracolo di Mare, ne ob sami rezervaciji preko spletne strani.

Doživite čarobnost Pirana: 

Miracolo di Mare, ki se nahaja v samem središču Pirana, ponuja neprimerljivo kombinacijo udobja, šarma in luksuza. Od naših retro sob do trendovskih in bolj luksuznih zlatih namestitev, se za vsakogar najde nekaj. Izkoristite naš posebni popust in ustvarite spomine, ki bodo trajali za večno.

Ne zamudite te priložnosti! 

Ta ponudba je na voljo le za omejen čas, zato rezervirajte zdaj in izkoristite te neverjetne prihranke. Komaj čakamo, da vas pozdravimo v Miracolo di Mare in naredimo vaše bivanje resnično čarobno.

Rezervirajte danes in prihranite. Rezervirajte zdaj!

Pogoji in določila:

  • Popust velja za rezervacije, opravljene neposredno preko naše uradne spletne strani.
  • Dodatnih 5% popusta velja za bivanja od ponedeljka do četrtka.
  • Ponudba velja do razprodaje kapacitet in je ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami.