Meni Zapri

Hišni red

Bed&Breakfast Miracolo di Mare

V želji, da bi bilo vaše doživetje v B&B Miracolo di Mare zares prijetno in nepozabno, smo pripravili nekaj usmeritev, ki bodo pripomogla h kreiranju (naj)leše izkušnje vašega bivanja pri nas.

Recepcija

V B&B Miracolo di Mare vas z veseljem pričakujemo na dan vašega prihoda med 15. in 20. uro. V kolikor svoj prihod načrtujete po 20. uri, nas o tem vsaj 1 dan pred prihodom obvestite – saj vas bomo le na ta način lahko pričakali in izrekli dobrodošlico, kot jo pričakujete.

Od vas se bomo poslovili na dan vašega odhoda, ko boste najkasneje do 10.30 ure izpraznili sobo in na recepciji vrnili ključe ter se tako tudi odjavili in B&B Miracolo di Mare – nadejamo se, da bo slovo kratkega veka in se boste k nam, na nov oddih, vrnili prav kmalu.

Za vse vaše dodatne želje in vprašanja, ki bi se vam porodila tekom vašega bivanja pri nas, smo vam na voljo na recepciji vsak dan med 8. in 12. uro in med 15. in 20. uro.

Splošno

Za čas bivanja v B&B Miracolo di Mare, vam bomo zaupali 2 ključa – prvi bo odpiral vrata vaše sobe, drugi odpira vhodna vrata, ki so venomer zaklenjena. Oba ključa vzemite s sabo vedno, ko zapustite nastanitev – četudi greste zgolj na sprehod, plažo ali na kavo.

Ker je dober spanec pomemben del kakovostnega oddiha, vas naprošamo, da med 22. uro zvečer in 8. uro zjutraj malce več pozornosti namenite morebitnemu hrupu, ki bi ga lahko (nehote) povzročili in tako poskrbite za uvidevno in prijetno bivanje v B&B Miracolo di Mare – zase in za svoje »začasne« sosede.

Če po odhodu iz B&B Miracolo di Mare ugotovite, da ste pri nas pozabili polnilec za telefon, svojo najljubšo majico ali katerokoli stvar, ki se vam je pri pripravljanju prtljage izmuznila – ne skrbite! Vse najdene in pozabljene predmete namreč hranimo 30 dni. V kolikor za izgubljenim predmetom nihče ne povpraša, poskrbimo, da najde novega lastnika – glede na uporabnost ga namreč podarimo dobrodelni/humanitarni/ekološki organizaciji … oz. ga, če po 30-ih dneh ne najdemo druge rešitve, zavržemo.

Skupni prostori

Prijetno druženje v skupnih prostorih se v B&B Miracolo di Mare odvija v zajtrkovalnici in na zunanjem Mediteranskem vrtu, kjer najdete tudi letno kuhinjo.

Mediteranski vrt odre svoja vrata vsako jutro ob 8. uri, zapre pa jih ob 22. uri. Zajtrkovalnica vas vabi v času zajtrka.

Svojo pijačo in prigrizke lahko ohladite v skupnem hladilniku, ki se nahaja v letni kuhinji (Mediteranski vrt) – prosimo vas le, da svoje dobrote dosledno označite.

Ste v času svojega oddiha sklenili nova prijateljstva? Svoje goste lahko brez zadržkov povabite na mirno druženje na Mediteranskem vrtu ali v zajtrkovalnici med 10. in 20 uro – prosimo pa vas, da jih zaradi uvidevnosti do drugih gostov B&B Miracolo di Mare, ne vodite v sobe.

Kadilci boste svoj prostor našli v kadilskem kotičku, ki se nahaja na Mediteranskem vrtu – v okviru objekta je to edini prostor, ki je namenjen kajenju, zato vas vljudno prosimo, da v ostalih prostorih B&B Miracolo di Mare ne kadite.

Bivanje v B&B Miracolo di Mare

Potrebujete dodatno brisačo, posteljnino, sušilec za lase? Vse to in še več lahko dobite na recepciji B&B Miracolo di Mare. Sveže brisače sicer menjujemo po dveh dneh vašega bivanja, takrat očistimo tudi sobo. Če pri nas ostajate več kot teden dni, posteljnino menjamo po 7-ih dneh.

Verjamemo, da boste prostore in inventar B&B Miracolo di Mare skrbno pazili, da bodo lepo ohranjeni služili gostom, ki nas bodo obiskali v prihodnosti. V kolikor pa se vam vseeno pripeti, da kakšno stvar poškodujete, vas naprošamo, da nas o  tem obvestite – skupaj bomo poiskali najugodnejšo rešitev za obe vpleteni strani.

Vaša varnost

Vljudno vas prosimo, da med bivanjem pri nas poskrbite za svojo varnost.

Ne nagibajte se čez okna, na splošno ne ravnanje nepreudarno in lahkomiselno, saj za poškodbe, ki se vam pripetijo v stavbi ali v zunanjih prostorih, ne moremo odgovarjati.

Dragocenosti in vredne osebne predmete hranite pri sebi ali v zaklenjeni sobi. Za krajo, izgubo ali škodo osebnih predmetov žal ne moremo odgovarjati.

Zaradi vaše varnosti in varnosti preostalih gostov, ki v času vašega bivanja v B&B Miracolo di Mare prav tako preživljajo svoj oddih pri nas, vas prosimo, da ne posedujete ali uživate prepovedanih drog, in ne posedujete ali uporabljate orožja.

Zaradi požarne varnosti uporaba kuhalnih in grelnih aparatov v sobah žal ni dovoljena. V primeru požara, nemudoma zapustite objekt v skladu z izobešenimi označbami za zasilne izhode in upoštevajte navodila našega osebja.

Pomembno

Ker lepa beseda lepo mesto najde, je naše najpomembnejše vodilo gostoljubnosti, prijaznost. Vaša prijazna komunikacija in uvidevno vedenje pa bodo tudi vam in vašim »sosedom« oddih v B&B Miracolo di Mare zagotovo naredili še lepši.

Za vsa dodatna vprašanja in želje smo za vas na voljo tudi na telefon:

+386 51 44 55 22.

Prisrčno dobrodošli.