Meni Zapri

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji se nanašajo na vse naročnike storitev (goste) Boutique Hotel Mirracolo di Mare, ki naročajo prenočitvene storitve zase ali za svoje pogodbene partnerje. Med naročnikom in Boutique Hotel Miracolo di Mare (podjetjem BB STUDIO d.o.o.) velja pogodbeno razmerje, ki se sklene v trenutku, ko Boutique Hotel prejme zahtevo o rezervaciji namestitve z zajtrkom, bodisi preko telefona, e-pošte ali katerega koli spletnega rezervacijskega portala. S tem dejanjem se smatra, da gost v celoti sprejema Splošne pogoje poslovanja.

Plačilna sredstva

V B&B Miracolo di Mare sprejemamo sledeča plačilna sredstva:

  • gotovina
  • bančne kartice: Maestro, Master Card, Visa
  • plačilo po predračunu na TRR (transakcijski račun)

Plačilo avansa pri neposrednih rezervacijah je obvezno (plačilo na TRR). Razlika se poravna ob odhodu, v gotovini ali s plačilnimi karticami.

Prihod in odhod

Prijava v sobo: med 15. uro in 20. uro na dan prihoda
V primeru kasnejšega prihoda (po 20. uri) je obvezna predhodna najava, vsaj en dan pred prihodom.

Odjava iz sobe: do 10.30 ure na dan odhoda
V primeru kasnejše odjave iz sobe – ko gost zapusti sobo po 10.30 uri, se gostu zaračuna kasnejši odhod v vrednosti 100 % stroškov cene nočitve v izbrani sobi.

Odpoved rezervacij

Brezplačna odpoved rezervacije je možna 7 dni pred prihodom.

V primeru odpovedi manj kot 7 dni pred prihodom se zaračuna prva rezervirana noč.

V primeru, da se kasnejši prihod ne najavi in gost ne prevzame ključev do 20. ure na dan prihoda se smatra, da je prihod odpovedan. V tem primeru se soba odda drugemu gostu, naočniku pa zaračuna ena nočitev.

V primeru gostovega predčasnega odhoda, B&B ni dolžan gostu vrniti gostu vrednosti nočitve za predčasni odhod.

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki v Boutique Hotel Miracolo di Mare niso dovoljeni. 

Kajenje

V skladu s slovensko zakonodajo, kajenje v zaprtih prostorih ni dovoljeno. V Boutique Miracolo di Mare je zato kajenje prepovedano, razen na označenem mestu, ki se nahaja zunaj objekta, v Mediteranskem vrtu.

Varnost

V kateremkoli prostoru v Boutique Hotel Miracolo di Mare, predvsem v sobah, je prepovedano hraniti visoko vnetljive predmete, nevarne predmete in predmete, ki predstavljajo nevarnost drugim ter s tem predstavljajo grožnjo življenju in zdravju ljudi. Prepovedano je uporabljati sobe v nelegalne namene.

Prepovedano je uživanje in posedovanje drog in drugih nedovoljenih substanc.

Prepovedano je neprimerno vedenje do osebja ali drugih gostov namestitve.

Boutique Hotel Miracolo di Mare ne prevzema odgovornosti za krajo, poškodbe ali izgubo denarja, nakita ali drugih vrednostnih premetov / papirjev gosta.

Lastnina Boutique Hotel Miracolo di Mare

Gost je dolžan skrbeti za lastnino Boutique Hotel Miracolo di Mare. V primeru izgube ali škode premoženja bo gostu zaračunan strošek škode. Škodo oceni osebje nastanitve v višini dejanskih stroškov nastale škode. Kršitelj mora strošek za nastalo škodo poravnati neposredno v nastanitvi.  

Gost je prav tako odgovoren za vsa dejanja svojih obiskovalcev na področju nastanitve in za škodo, ki so jo povzročili družinski člani ali obiskovalci. Boutique Hotel Miracolo di Mare ima pravico zaračunati škodo gostu tudi po odhodu gosta, v kolikor jo je le-ta povzročil, vendar je ni prijavil ob odhodu ali kadarkoli tekom bivanja.

Nadzor nad hišnim redom

Hišni red Boutique Hotel Miracolo di Mare je del Splošnih pogojev poslovanja in je objavljen na spletni strani miracolodimare.si, gostom pa je dostopen tudi na recepciji Boutique Hotel Miracolo di Mare. Osebje Boutique Hotel Miracolo di Mare je pooblaščeno za nadzor hišnega reda in ima v primeru, če gost ne upošteva hišnega reda, pravico do izvajanja sledečih ukrepov: začasna ali trajna prepoved vstopa gosta v prostore Boutique Hotel Miracolo di Mare, odstranitev gosta iz prostorom Miracolo di Mare, zahteva za povračilo povzročene škode in izgube prihodka zaradi storjene škode, obveščanje policije, v kolikor vpleteni v spor le-tega ne morejo rešiti soglasno.

Informacija o turistični taksi

Turistična taksa, včasih imenovana kot mestna taksa, je po slovenski zakonodaji obvezno doplačilo. Nanaša se na vsakega turista, ki obišče Piran in v njem opravi nočitev. Turistično takso vsak gost plača ponudniku namestitve.

Za te splošne pogoje velja slovenska zakonodaja. Stranki se dogovorita, da bo morebitne spore reševalo sodišče v Kopru.

Vse navedene cene, ki so zapisane na naših ponudbah in na spletni strani so izražene v evrih (€, EUR) in vključujejo DDV.