Meni Zapri

Namestitve

V boutique hotelu Miracolo di Mare si prizadevamo, da bi bilo vaše bivanje v Piranu nepozabno doživetje. Naš hotel, ki se nahaja v samem središču Pirana, vam ponuja popolno kombinacijo udobja, edinstvenega šarma in razkošja. Ne glede na to, ali obožujete nostalgičen pridih, sodobno namestitev ali prestižno razkošje, se bo za vsakogar našlo nekaj posebnega. Spoznajte naše različne namestitve in najdite svoj popoln prostor za sprostitev med vašim bivanjem v Piranu.

Our Accommodations

Vrnite se v preteklost z našimi retro sobami, ki vključujejo vintage dekor in nostalgično vzdušje, ki vas popelje nazaj v preteklost. Te sobe so zasnovane tako, da prikličejo čar in eleganco preteklosti ter ponujajo prijetno in nepozabno bivanje.

Bivajte v slogu s našimi trend sobami, ki se ponašajo s sodobno zasnovo in modernimi pripomočki za modne in sodobne popotnike. Uživajte v elegantnem dekorju in posodobljenih pripomočkih, ki ustrezajo vašemu sodobnemu življenjskemu slogu.

Privoščite si razkošje z našimi zlatimi sobami, kjer se eleganca sreča z udobjem. Te sobe so okrašene z zlatimi poudarki in posebnostmi, ki zagotavljajo resnično razkošno izkušnjo. Popolne so za tiste, ki cenijo prefinjenost.

Potrebujete več prostora? Naša dva prostorna apartmaja sta popolna za družine, saj ponujata vse udobje doma z dodatkom luksuza hotela Miracolo di Mare. Ti apartmaji zagotavljajo obilo prostora in zasebnosti ter zagotavljajo udobno in prijetno bivanje za večje družbe.