Meni Zapri

Turistični vavčerji v oazi miru

Slovenski gostje ste bili venomer pomemben del B&B Miracolo di Mare skupnosti, zato bomo vašega obiska veseli tudi v letošnji sezoni.

Svoje bivanje v B&B Miraclo di Mare lahko do 31. 12. 2020 poravnate tudi s TURISTIČNIM VAVČERJEM, ki ga lahko porabite za nastanitve z zajtrkom, torej B&B nastanitve – zato je ponudba Miracolo di Mare kot nalašč za vse tiste, ki se boste letošnje poletje odločili preživeti v Piranu.

Gostje B&B Miracolo di Mare v okviru nastanitve uživajo v čudovitem Mediteranskem vrtu, zajtrkujejo lokalne dobrote, se razvajajo v Retro ali Trendi sobah, si ne belijo glave zaradi parkirišča ali se sprašujejo, če bodo okolico Pirana raziskovali peš ali na kolesu.

Ker nam je vaše zadovoljstvo najpomembnejše, se bomo še dodatno potrudili, da bo vaše bivanje pri nas nepozabno. Ker bomo vaš vavčer lahko sprejeli le v primeru, če boste njegovo koriščenje najavili v naprej, vas vljudno vabimo, da rezervacijo izvedete neposredno, in sicer tako, da nam pišete na naslov info@miracolodimare.si.

Obiščite Piran, užijte sonce in morje ter doživite poletni utrip slovenske Obale.
Dobrodošli v Miracolo di Mare.