Meni Zapri

Michael – The Show

Potopite se v čarobno vzdušje predstave, kjer kultni glasbeni aranžmaji Michaela Jacksona zaživijo z izjemno vokalno interpretacijo in močjo orkestra v živo.

Wendel Gama, vrhunski brazilski vokalist in imitator Michaela Jacksona z več kot 4 milijoni sledilcev na družbenih omrežjih z vsakim gibom ustvari spoštljiv in strasten poklon velikemu umetniku. Spretno koreografirana plesna skupina z originalnimi kostumi vas popelje v Michaelov fascinanten svet in poustvarjanje njegovega legendarnega odra. V vsakem gibu, vsakem plesnem koraku, vas bo ujela nalezljiva energija, zaradi katere je Michael Jackson postal svetovna ikona.

Michael – The Show ni le spektakel, ampak potovanje skozi čas in glasbo. Podoživite brezčasne uspešnice, kot so “Thriller“,”Billie Jean“,”Beat It” in mnoge druge v izvedbi 23-članske zasedbe. 2-urni show v živo bodo obogatili laserji, luči in vizualni elementi, ki ga bodo naredili zares unikatnega.

Michael – The Show je več kot predstava; to je poklon, nepozabno doživetje, ob katerem boste zaplesali, zapeli in se znova zaljubili v kralja popa.

Vstopnina: 25 € – 59 €

Michael – The Show

To register for this event email your details to nina@cocodor.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-06-28 @ 09:00 pop to
2024-06-28

Share With Friends